Intro Kok aan huis Advies/Begeleiding Kwaliteitsanalyse Kookles Freelance Referenties

Advies en Begeleiding

Beter Koken geeft advies op het gebied van restaurants en gezondere voeding. Het proberen te verbeteren van de kwaliteit is hierbij het uitgangspunt. Voor restaurants geldt hier een verbetering van het geleverde product en een streven naar een nog betere prijs kwaliteit verhouding. Met als aller belangrijkste resultaat: meer tevreden gasten.

Wat betreft particulieren en instellingen gaat het om gezondere voeding en aandacht voor smaakvolle eenvoudige gerechten. Een hernieuwde aandacht voor het koken en het weer leren maken van gerechten zijn dan de hoofdzaak. Geen pakjes en andere flauwekul. Eenvoudige handelingen met simpele ingrediënten kunnen leiden tot smaakvolle maaltijden!

Begeleiding is mogelijk op de terreinen waar Beter Koken u ook kan adviseren. De jarenlange ervaring van Wouter Methorst in restaurants als De Jonge Dickert, De Mariënhof, Van Vlaanderen en Incanto staan garant voor een kwalitatief goede benadering.

Beter Koken heeft ervaring bij starten van een nieuwe zaak maar ook bij veranderingen van keukens in al draaiende restaurants. U kunt daarbij denken aan: prijs-kwaliteitverhouding, inkoop, kostprijsberekening, verandering van de kaart, selectie van personeel, aanpassingen van de keuken, werkwijze en bezettingsgraad.

Bij een al draaiende zaak kan gedacht worden aan enkele of meerdere begeleidingsdagen. In het geval van een opstartfase of ter vervanging van een chef-kok is een langere periode af te spreken.

Beter Koken   Emanzana 34   1103 AV Amsterdam   06 1350 4952   info@beterkoken.net   KvK Amsterdam 34265443