Intro Kok aan huis Advies/Begeleiding Kwaliteitsanalyse Kookles Freelance Referenties

Kwaliteitsanalyse

Voor uw restaurant is het van belang om kritisch naar de eigen prestaties te kijken. Zonder te evalueren en te veranderen zal de kwaliteit uiteindelijk stagneren, of zelfs teruglopen.

Beter Koken kan u een combinatie van twee invalshoeken bieden.
Enerzijds een klantgerichtheids- en tevredenheidsonderzoek onder uw personeel en daarnaast een kwalitatief onderzoek van het geleverde totaalproduct. Het doel is eenvoudig: een beter product en meer tevreden gasten en medewerkers. De basis van uw zaak zal zich hierdoor verstevigen.

kwaliteitsanalyse

De kwaliteitsanalyse rapporteert over de volgende twee zaken: Enerzijds de kwaliteit van de geleverde diensten en producten, anderzijds hoe tevreden uw personeel is over haar prestaties. Want naast uw eigen oordeel als eigenaar en het oordeel van de gast, is ook uw eigen personeel een belangrijke graadmeter. In de kwaliteitsanalyse zal via een tweetal anonieme bezoeken aan uw zaak zowel de keuken als bediening worden beoordeeld. Daarnaast zal bij uw personeel een anonieme vragenlijst worden afgenomen.

De resultaten zullen samen met u aan de hand van een evaluatierapport worden besproken.

U kunt zelf met de resultaten aan de slag gaan, verdere begeleiding is ook mogelijk. In een vervolgtraject kunt u geholpen worden met het verbeteren van kwaliteit, klantgerichtheid en efficiëntie.

Beter Koken   Emanzana 34   1103 AV Amsterdam   06 1350 4952   info@beterkoken.net   KvK Amsterdam 34265443